MyLife aan de Maas - De gezelligste sportschool in Rotterdam! (2024)

MyLife Rotterdam aan de Maas

Gezelligheid en plezier
dat is sporten bij MyLife

Resultaatgericht trainen
samen met jouw mycoach

Van kracht tot conditie
jouw trainingsdoelen in balans

MyLife Rotterdam aan de Maas is onze thuishaven en trots. Met een adembenemend uitzicht op de Maas kun je hier zelfstandig trainen, onder begeleiding van jouw MyCoach of een van onze inspirerende groepslessen volgen.

Het MyLife-familiegevoel is belangrijk voor ons. Jong en oud kunnen hier met plezier aan de slag!

Welk fitnessdoel heb je?

Conditie, kracht of herstellen van een blessure? Bij MyLife Rotterdam aan de Maas is het allemaal mogelijk! De prachtige fitnessruimte met Artis toestellen van Technogym, nieuwe fitnessvloeren en een heerlijke MyLife lounge waar je kunt genieten van smoothies & shakes. Onze MyCoaches staan met opgestroopte mouwen klaar om jou te begeleiden in de fitness. ‘Geen woorden, maar daden’. Meer begeleiding op de vloer om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw trainingsdoelen.
Of doe mee met een van de vele groepslessen waaronder Yoga, Pilates en Spinning. Ook voor voedingsadvies ben je bij MyLife Rotterdam aan de Maas aan het juiste adres!

Welke faciliteiten heeft MyLife Rotterdam aan de Maas?

De functionele trainingszone, krachtzone en uitgebreide fitnessapparatuur (met o.a. Netflix) zorgen voor uitdagende trainingsmogelijkheden. In onze studio’s geniet je van inspirerende groepslessen en in de MyLife Lounge geniet je van verse smoothies en shakes. Of ga lekker ontspannen in de sauna. Ook is er een kinderoppas voor de allerkleinsten.

MyLife Rotterdam aan de Maas: de gezelligste fitnessfamilie.

Ben je op zoek naar ons groepsles aanbod? Het actuele lesrooster kun je hier terugvinden en in de MyLife app.

Boek een proefles

Openingstijden:

Maandag06:00-23:00
Dinsdag06:00-23:00
Woensdag06:00-23:00
Donderdag06:00-23:00
Vrijdag06:00-22:00
Zaterdag08:00-17:00
Zondag08:00-17:00

Adresgegevens:

MyLife Rotterdam aan de Maas
Boompjes 751
3011 XZ Rotterdam

T: 010 – 270 10 70

Meest gekozen

65,-

FIT

  • Looptijd 1 jaar
  • Onbeperkt sporten
  • Fitnessbegeleiding die bij je past

Start nu!

Meest gekozen

55,-

LIFE

  • Looptijd 2 jaar
  • Onbeperkt sporten
  • Fitnessbegeleiding die bij je past

Start nu!

Meest gekozen

75,-

FLEX

  • Looptijd 6 maanden
  • Onbeperkt sporten
  • Fitnessbegeleiding die bij je past

Start nu!

MyLife aan de Maas - De gezelligste sportschool in Rotterdam! (1)

Clubmanager

“De adembenemende locatie van MyLife: ‘Rotterdam aan de Maas’. Een veelzijdig aanbod aan groepslessen en workouts met persoonlijke begeleiding! Perfect om in de hectiek van de drukke stad even tot jezelf te komen.”

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Bert Jan Marchand
Clubmanager

Stel een vraag aan de clubmanager

Hieronder vind je het groepslesrooster van MyLife Rotterdam aan de Maas. Ben je reeds lid van MyLife? Boek de les van jouw keuze via de MyLife app of log hieronder in. Ben je nog geen lid? Boek dan nu jouw gratis proefles!

Faciliteiten MyLife Rotterdam aan de Maas

    MyOutdoorBuiten sporten met MyLife. Je kunt zelfstandig buiten sporten bij MyLife of in groepsverband. Zelfstandig kun je mobiele apps koppelen aan de MyLife app om zo jouw voortgang en resultaten bij te houden. Ook kun je inspiratie op doen op... Lees meerShape studioIn de Shape studio worden jouw uithoudingsvermogen en spierkracht verbeterd dankzij de zwevende vloer. Milon Cirkel – Berkel, Voorschoten, Heemskerk, WageningenSnel en efficiënt: met de Milon Cirkel bij MyLife ben je in 35 minuten rond. Heb je weinig tijd om te sporten? Maar wil je wel een training waarmee je resultaat behaalt? Op onze clubs in Berkel en Rodenrijs, Voorschoten,... Lees meerCycle studioDe moderne Cycle studio is uitgerust met de nieuwste Keiser M3i bike.MyCoach begeleidingsprogrammaWie lid wordt van een sportclub, zoekt resultaat. Wij begrijpen dat lid worden en het sporten in jouw leven inpassen echter wel een grote stap kan zijn.KinderoppasAls lid van MyLife maak je gratis gebruik van de kinderoppas!MasseurBinnen onze MyLife locaties vind je massage praktijken. Maak kennis met onze massagepraktijken. Voor ontspanning of sport-gerelateerde klachten kun je terecht. De masseur staat voor je klaar. Via onderstaande contactgegevens kun je contact opnemen en plannen ze graag een sessie... Lees meerFysioBinnen onze MyLife locaties vind je de volgende fysio-praktijken. Maak kennis met onze fysiotherapeuten. Zij plannen graag een intake met je in. Tijdens de intake kunt je jouw klachten en eventuele behandelingen bespreken. Neem vrijblijvend contact op met één van... Lees meerPersonal TrainingIntensievere 1 op 1 begeleiding? Dat kan! We werken samen met de beste personal trainers. BioCircuit – Rotterdam Terbregge en TilburgWil jij jouw fitnessdoelen in korte tijd bereiken? En binnen 30 minuten klaar zijn met je training? Bij MyLife Rotterdam Terbregge en MyLife Tilburg bieden wij het BioCircuit. Wat is het BioCircuit? BioCircuit is een circuit die training op maat... Lees meerInBody AnalyzerMeten is weten! Voor het beste resultaat maken we bij MyLife gebruik van de InBody Analyzer. Hoe werkt het? Een belangrijk onderdeel van ieder MyCoach-traject is een meting. Tijdens deze meting wordt jouw lichaamssamenstelling gemeten met de InBody Analyzer. Dit... Lees meerMyLife appJe wilt jouw tijd in de sportschool maximaal benutten. En natuurlijk maximale resultaten behalen.MyLife LoungeGeniet voor of na het sporten in de MyLife Lounge. De perfecte plek voor een kop koffie of zo'n gezonde smoothie!SaunaDe perfecte manier om het sporten af te sluiten: een bezoek aan de sauna!

Sfeerimpressie MyLife Rotterdam aan de Maas

MyLife aan de Maas - De gezelligste sportschool in Rotterdam! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6221

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.